All for Joomla All for Webmasters

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

Shadow
Slider

Začetek projekta "VIS" - vizija in strategija Občine Prebold

Občina Prebold želi celovito pristopiti k oblikovanju vizije in strategije (VIS) razvoja občine za obdobje naslednjih 15 let.

Osnovni cilj projekta »VIS Prebold« je, da na podlagi analitičnega pristopa ob angažmaju lokalnega prebivalstva dosežemo konsenz o viziji in smereh razvoja naše lokalne skupnosti, ki temelji na vrednotah tukaj živečih ljudi.

 

K oblikovanju VIS Prebold želimo pritegniti čim širši krog naših občanov, zato bo priprava strategije temeljila na anketah prebivalcev in rezultatih delavnice o viziji in strategiji.


V času med 15. in 30. marcem 2017 bo potekala raziskava javnega mnenja pri naključno izbranih občanih. V ta namen lahko pričakujete , da Vas bodo sodelavci v projektu obiskali na domu ali ustavili na javnih mestih v občini Prebold. Prosimo za tvorno sodelovanje pri izpolnjevanju ankete.


Delavnica VIS bo potekala v dveh terminih in sicer v sredo 15. marca in v četrtek 30. marca, vodil pa jih bo mag. Bojan Mažgon iz podjetja MMB , ki je izbran izvajalec celotnega projekta VIS.

 

Gre za delavnice z občani, ki aktivno sodelujejo v aktivnostih v občini (predstavniki podjetij in društev, člani krajevnih odborov, organizatorji prireditev, občinski svetniki,…), skupaj s katerimi želijo izvajalci pridobiti informacije in videnje občanov o razvoju občine v prihodnje na petih področjih oz. stebrih razvoja občine: gospodarstvo, promet, okolje, izobraževanje in kakovost življenja.


Prosimo, za sodelovanje na delavnicah ter v projektu, od katerega pričakujemo, da bo poenotil naše cilje in vizijo za prihodnost.

seja

Končni dokument VIS Prebold – vizija razvoja občine na podlagi vrednot občanov, bomo javnosti predstavili po zaključku projekta, ki bo trajal predvidoma skupaj 6 mesecev.


Občina Prebold

korona

VlogeInObrazci

Projekti

MCP

opi

Novice Savinjske televizije za Občino Prebold

aeg prebold

iobcina button

galerija dogodkov

evem button

pon nepremicnine

euprojekti pasica

PRP LEADER EU SLO

Skupnost občin Slovenije

OBČINA PREBOLD

Hmeljarska cesta 3, 3312 Prebold

E-mail: obcina@prebold.si

Telefon: 03 703 64 00

Davčna številka SI: 39527972

Matična številka: 1357654000

TRR: SI56 0137 4010 0004 665To spletno mesto uporablja piškotke!

Če v brskalniku ne spremenite nastavitve se strinjate z njihovo uporabo.

Razumem

URADNE URE OBČINSKE UPRAVE

PONEDELJEK: od 8. do 14. ure

SREDA: od 8. do 12. ure in od 14. do 17. ure

PETEK: od 8. do 12. ureZlati 80 112 Podpis