Bazen Prebold

Bazen Prebold

Naslov: Na bazen 6, 3312 Prebold

Bazen Prebold je letos začel z obratovanjem 17. junija 2023.

Odpiralni čas: V letu 2023 bo odprt do predvidoma do 3. septembra, vsak dan od 9. do 19. ure (ob slabem vremenu zaprto)

Vse informacije na telefonski številki  031 722 115.

Letni bazen Prebold je namenjen vsem, ki si želijo v vročih dneh nekaj ohladitve. Bazen leži v zelenem okolju preboldskega gaja, poleg športnega parka, kjer so na voljo igrišča za tenis, odbojko na mivki, nogomet in košarko. Bazenski kompleks zajema veliki in mali bazen z naravno ogrevano vodo.

PODATKI O BAZENSKEM KOMPLEKSU:

Veliki bazen ima dimenzije 50 x 12 metrov, globina vode znaša na najglobljem delu 160 centimetrov, na najplitvejšem pa 140 centimetrov. Temperatura vode znaša okvirno 23 stopinj Celzija, odvisno od vremena.

Mali bazen je širok 12 metrov in je sestavljen iz dveh delov, plitvejši je globok 20 centimetrov in je namenjen najmlajšim, preostali del pa je globok 70 centimetrov in je namenjen nekaj večjim otrokom.

CENIK*: 

Celodnevna vstopnica (predšolski otroci do 6 let) brezplačno
Celodnevna vstopnica (osnovnošolski otroci) 3,00 €
Celodnevna vstopnica (dijaki, študenti, upokojenci)* 5,00 €
Celodnevna vstopnica (odrasli) 6,00 €
Popoldanska vstopnica po 14. uri (osnovnošolski otroci) 2,00 €
Popoldanska vstopnica po 14. uri (dijaki, študenti, upokojenci)* 4,00 €
Popoldanska vstopnica po 14. uri (odrasli) 4,00 €
Letna vstopnica (otroci OŠ Prebold) 10,00 €
Letna vstopnica (osnovnošolski otroci) 20,00 €
Letna vstopnica (dijaki, študenti, upokojenci)* 50,00 €
Letna vstopnica (odrasli) 60,00 €

*Opozorila:

  • Obiskovalci in otroci, ki imajo brezplačne ali letne vstopnice, morajo brezplačno ali letno vstopnico imeti s sabo in jo predložiti na vpogled na blagajni bazena, kjer nato prejmejo vstopnico s črtno kodo za vstop na bazen. Če obiskovalec ne predloži na vpogled brezplačne ali letne vstopnice mora za vstop na bazen kupiti karto po veljavnem ceniku.
  • Otroci in dijaki do 18 let marajo svojo starost dokazati z osebnim dokumentom, upokojenci dokažejo status s kartico upokojenca (ali odrezek ZPIZ), študenti dokazujejo status z veljavno študentsko izkaznico.
Občinski svet Občine Prebold:
  • Občinski svet Občine Prebold potrjuje, da se Socialno ogroženim občanom Občine Prebold ter invalidnim osebam omogoči nakup letne vstopnice za Bazen Prebold po ceni 10 EUR. Občinska uprava po preverbi upravičenosti na podlagi dokazil (odločba CSD, odločba ZPIZ, status brezposelne osebe…) odloči o nakupu vstopnice po znižani ceni.
  • Občinski svet Občine Prebold potrjuje sklep, da se organiziranim skupinam ob nakupu več kot 10 kart prizna popust v višini 30 %, ob nakupu 30 ali več kart pa 50 %.
  • Občinski svet Občine Prebold potrjuje sklep, da se organiziranim skupinam organizacij za podporo ranljivim skupinam, na podlagi priloženega poimenskega seznama, omogoči brezplačen vstop na Bazen Prebold.
  • Občinski svet Občine Prebold potrjuje Cenik kart na bazenu Prebold za sezono 2023.
Vlada RS je 17.6.2021 na predlog Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo spremenila Odlok o začasnih omejitvah pri ponujanju blaga in storitev potrošnikom na način, da za bazenske komplekse in kopališča, ki delujejo kot samostojni objekti,  pogoji PCT za uporabnike niso več predpisani.

Letni bazen Prebold je namenjen vsem, ki si želijo v vročih dneh nekaj ohladitve. Bazen leži v zelenem okolju preboldskega gaja, poleg športnega parka, kjer so na voljo igrišča za tenis, odbojko na mivki, nogomet in košarko. Bazenski kompleks zajema veliki in mali bazen z naravno ogrevano vodo.

Poletna plavalna šola 2022

POLETNA PLAVALNA ŠOLA 2023 na bazenu Prebold

5. dnevni plavalni tečaj bo potekal na bazenu Prebold. Program je primeren za otroke od 5. leta starosti dalje. Skupine bodo razdeljene na začetno in nadaljevalno šolo plavanja.

Plavalni tečaj bo potekal v dopoldanskem času od 9.00 do 11.30 ure.

Cena plavalnega tečaja znaša 60€ (cena vključuje dopoldansko malico, pijačo).

TERMINI:
1. termin 3.7. – 7.7.2023 (Termin zapolnjen. V navedenem terminu prijav ne sprejemajo več.)
2. termin 17.7. – 21.7.2023
3. termin 31.7. – 4.8.2023

Plavalni tečaj poteka v času od 9.00 do 11.30 ure. Število otrok v skupini je omejeno. Tečaj vodijo strokovno usposobljeni učitelji plavanja.

PRIJAVE V PLAVALNI TEČAJ SPREJEMAMO:
➢ Preko e-pošte plavanje.sport@gmail.com
➢ Informacije 041 75 14 40 (Aleš Jašarovič)
➢ Več na www.plavalna-sola.si

Skip to content