Bazen Prebold

Bazen Prebold

Cenik kart za bazen

Vse informacije na telefonski številki 031 722 115. V primeru slabega vremena – dež je bazen zaprt.

Občinski svet Občine Prebold:
  • potrjuje sklep, da se omogoči nakup letne vstopnice za Bazen Prebold socialno ogroženim občanom Občine Prebold po ceni 10,00 EUR. Občinska uprava izda sklep, s katerim omogoči nakup vstopnice po znižani ceni, na osnovi vloge občana, uprava glede na določila zakona, ki določa upravni postopek, preveri ali je občan socialno ogrožen (prejema socialno pomoč, ima status brezposelnega ali drug ustrezen status) ter je stalno prijavljen v Občini Prebold
  • pooblašča župana Vinka Debelaka za določitev popusta v višini 30% za nakup do 30 kart in do 50% za nakup nad 30 kart organiziranim skupinam
  • potrjuje sklep, da se organiziranim skupinam organizacij za podporo ranljivim skupinam in organiziranim šolskim skupinam iz Celjske regije, omogoči brezplačen vstop na Bazen Prebold.
Vlada RS je 17.6.2021 na predlog Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo spremenila Odlok o začasnih omejitvah pri ponujanju blaga in storitev potrošnikom na način, da za bazenske komplekse in kopališča, ki delujejo kot samostojni objekti,  pogoji PCT za uporabnike niso več predpisani.
Posejdonov tečaj plavanja

Letni bazen Prebold je namenjen vsem, ki si želijo v vročih dneh nekaj ohladitve. Bazen leži v zelenem okolju preboldskega gaja, poleg športnega parka, kjer so na voljo igrišča za tenis, odbojko na mivki, nogomet in košarko. Bazenski kompleks zajema veliki in mali bazen z naravno ogrevano vodo.

PODATKI O BAZENSKEM KOMPLEKSU:

Veliki bazen ima dimenzije 50 x 12 metrov, globina vode znaša na najglobljem delu 160 centimetrov, na najplitvejšem pa 140 centimetrov. Temperatura vode znaša okvirno 23 stopinj Celzija, odvisno od vremena.

Mali bazen je širok 12 metrov in je sestavljen iz dveh delov, plitvejši je globok 20 centimetrov in je namenjen najmlajšim, preostali del pa je globok 70 centimetrov in je namenjen nekaj večjim otrokom.

Skip to content